Платформа за имоти с висок клас строителствоСпести пари с професионален business consulting 

 

Спести пари

Homesmart е платформа за имоти с безценна локация и добро строителство, които след години ще имат много по-голяма стойност и ще Ви генерират добра печалба.
КОИ СМЕ НИЕ?

Екип от млади специалисти завършили единствено университети в чужбина. Постарахме се да създадем агенция по американски и европейски вариант. В компанията имаме 2 взаимно свързани отдела - отдел от брокери разбиращи от строителство комбиниран с професионален отдел по business consulting и инвестиции.

Нашата мисия е Вие да извлечете най-доброто от инвестицията на имот, да Ви спестим пари или да предпазим продавач/инвестиотор от финансови загуби. Целта е всички страни да виждат реалната полза от нашата работа и да генерират допълнителна печалба в размер на хиляди.
 

Как е в САЩ и Европа?

Образованието там е много скъпо и хора без солидни познания по бизнес и икономика, инвестиции, маркетинг и разбира се - строителство, изобщо не биват допускани да показват имоти. Логично, нали? Вие не купувате стока за 200 лв, а имущество за 100ци хиляди!

Защо качественото изпълнение е важно?

2/3 от рецесиите в световен план са предизвикани от инфлационен шок. В момента както всички знаем сме в период на инфлация. Един бизнес консултант ще направи максималното да Ви предпази от финансови загуби и ще се постарае да Ви насочи единствено към имоти които ще Ви генерират печалба! В случай,че не желаете да продавате в бъдеще тук отдадеността на HOMESMART е да Ви намери имот с добро строителство и да Ви спести излишни нерви и пари.

Защо строителство е важно е реторичен въпрос, в държавата с масово некачествени изпълнения и некоректни инвеститори.

Утре ако Ви протече покрива? Или се окаже, че дограмата е лоша ще плащате двоен, троен ток за отопление.
Примерите са хиляди.
 

Точно затова не ти трябва брокер, а бизнес консултант!
  • комисионната към купувача е 0%
  • комисионната към продавача е 3%
Home Smart
+359884497387 homesmarteu@gmail.com 
гр. Созопол, ул. “Одеса” 6 / гр. Царево, ул. "Панека" 2 / гр. Ахтопол, ул. Тракия" 23  
  Начало

Спести пари

Имоти първа линия

Цена след години

Интериорен дизайн

Съвети от нотариус

Търси имот

Контакти

  ТЪРСЕНЕ