Платформа за имоти с висок клас строителствоСпести пари с професионален business consulting 

 

Цена след години

Услугата „оценка на имот“ е прах в очите на хората. Всеки един от Вас може сам да провери за 5 минути във всеки един сайт какви са цените във Вашия квартал. За Каква „експертна“ оценка говорим в такъв случай? Брокерите това и правят – влизат в сайта, проверяват цените примерно в квартал "Банишора" и това е всичко.
Колко ще струва бъдещият Ви имот след години?

Какъв ROI – потенциална печалба ще има имота, който обмисляте да купите вече е нещо друго. Заинтригувани ли сте да разберете колко ще струва бъдешето Ви жилище след години?
Един бизнес кинсултант ще направи максималното да Ви предпази от финансови загуби и ще се постарае да Ви насочи единствено към имоти които ще Ви генерират много добра бъдеща печалба! В случай,че не желаете да продавате в бъдеще тук отдадеността на HOMESMART е да Ви намери имот с добро строителство и да Ви спести излишни нерви и пари.

Сред морските курорти има много тънкости. Разликата между курортните градове е огромна и често две съседни дестинации се различават драстично. Цената на много жилища след години няма да се покачи повече от 200 €/кв.м. ,но има и имоти, които сега струват 1200€/кв.м. ,а след години категорично ще струват над 2000€/кв.м. и НИЕ ще Ви покажем кои са тези имоти!

Говорим за сериозен rate of investment

Трябва да уточним, че тези високи цени не се отнасят за всеки град или всяка сграда. Покупката на жилище струващо стотици хиляди не се ли ръководи от бизнес консултант може да Ви коства огромни финансови загуби.

0889 78 5555 – заяви бизнес консултант.
 

Как работи Homesmart?

1. Нашия екип търси за Вас единствено сгради с добро строителство. Ние не продаваме на всяка цена! В случай, че дограмата на дадена сграда е нисък клас ще Ви кажем, за да го имате на предвид. 
Обикновения брокер или не знае, че има такъв проблем или нарочно мълчи. Защо? Щом ви каже че има проблем Вие няма да купите, а брокера е фокусиран единствено да си вземе една бърза и тлъста комисионна.
За разлика един бизнес консултант не си играе на дребно. Важно е да се намери най-доброто жилище за Вас. 
Нашето мото е, че труда и усилията винаги се отплащат.

Тази услуга е специално разработена да Ви спестим излишни пари и нерви.
Даваме Ви подробна техническо състояние на сградата и използвани материали

2. Преди да поговорим за инвестиции е много важно да Ви намерим дом в който наистина да Ви е комфортно и приятно. Не случайно се нарича НЕДВИЖИМО имущество и последствията от една грешка могат да бъдат безвъзвратни.
 Има случаи в които клиенти си купуват имот на изгодна цена, след години инвестицията може да им генерира много добра печалба, но те не харесват дестинацията и едва 2 години след покупката пускат в продажба, иначе прекрасно жилище. Не просто жилище – а дом! Затова какво значение има доброто строителство и потенциалната печалба след като не го усещате като ''вашето място''?

3. Покупка на имот Ви коства стотици хиляди лева.Точно затова не може "просто един шофьор", пардон брокер, да Ви развежда, а Ви трябвя човек със солидни познания по business consulting, икономика, маркетинг и инвестиции.

Тук нашата отдаденост е да Ви намерим имот с голям ROI

Тук нашата отдаденост е да Ви намерим имот с голям ROI – потенциална печалба. Даже и да не желаете да продавате след години чувството, че сте купили нещо на 1000 евро, а вече струва 1500 евро - е незаменимо!

С разликата в маржа от 500 евро/кв.м.може да си купите нов автомобил, който реално бизнес консултанта е спечелил – за Вас!

В случай, че си продавач или инвеститор и продаваш неправилно на 850 евро имот който със затворени очи може да се продаде за 1000 евро, ние веднага ще ви сигнализираме! Няма да позволим на строител вложил милони в проект да загуби 150 евро на квадрат потенциална печалба.

Заяви бизнес консултант – 0884497387

Home Smart
+359884497387 homesmarteu@gmail.com 
гр. Созопол, ул. “Одеса” 6 / гр. Царево, ул. "Панека" 2 / гр. Ахтопол, ул. Тракия" 23  
  Начало

Спести пари

Имоти първа линия

Цена след години

Интериорен дизайн

Съвети от нотариус

Търси имот

Контакти

  ТЪРСЕНЕ